NAŠ TIM

Djeluje kao integrirana cjelina.

Surađujemo s vrhunskim liječnicima kako bismo odredili kako ubrzati napredak, te radimo individualno koristeći dvije ili više tehnika istovremeno za postizanje što većeg učinka.
Također surađujemo i sa drugim medicinskim specijalnostima, od liječnika do osobnih trenera, kako bismo stvorili najbolji plan za napredovanje.

Kontaktirajte nas ili posjetite i rezultati neće izostati.

Štefica Janković, bacc. physioth.
voditelj FITERA Centar zdravlja

Od 2000. – 2012. radila je u Poliklinici za kardiovaskularne bolesti i rehabilitaciju “Srčana” u Zagrebu nakon čega 2012. otvara Privatnu fizikalnu terapiju Štefica Janković, a u rujnu 2019. i Fitera centar zdravlja d.o.o.

Od dodatno usvojenih znanja Štefica je i licencirani voditelj vježbi i tjelesnih aktivnosti za trudnice, K-taping therapist, Yumeiho terapeut 2. stupnja, Cyriax ortopedske tehnike (A-E modul), Dry needling, Trigger točke i terapeut manuelne medicine vratne, prsne, torakalne i lumbalne kralježnice te zdjelice.

Privatno je sretna supruga i majka dvoje djece.
Mladen Japjec, dr.med.

2013.g. završava subspecijalizaciju iz traumatologije, a od tada radi na Zavodu za Opću i sportsku traumatologiju KB Merkur.

Član je Hrvatske liječničke komore, Hrvatskog kirurškog društva, Hrvatskog traumatološkog društva i hrvatskog ogranka međunarodne traumatološke organizacije AO.
Tijekom svoje stručne edukacije 2012.g. boravio je na dvomjesečnom obrazovanju u Sveučilišnoj bolnici u Ljubljani te od 2008-2015.g. u više navrata na pojedinačnim tjednim tečajevima na Anatomskom institutu u Grazu, Austrija i AO edukacijskom centru u Davosu, Švicarska.
Završivši nastavnički tečaj AO-a u Budimpešti, Mađarska 2011.g. stekao je zvanje nastavnika i postao je dio hrvatskog AO edukacijskog tima koji godišnje organizira međunarodne traumatološke tečajeve u Zagrebu.

Tijekom cijelog svog stručnog obrazovanja vezan je uz sport.
Od 2005.g. je licencirani liječnik Hrvatskog nogometnog saveza i sudjeluje u radu medicinskih ekipa više nogometnih klubova.
Od 2005-2010.g. voditelj je liječničkog tima NK Hrvatski dragovoljac, Zagreb, a od 2011-2014.g član medicinskog tima NK Lokomotive.
Od 2018.g. član je medicinskog tima HOO.

U sklopu trajnog usavršavanja 2019.g. završio je postdiplomski sveučičišni studij Biologije na Prirodoslovno-matematičkog fakulteta u Zagrebu i stekao akademski stupanj Doktora znanosti.

Privatno je sretan suprug i otac troje djece.