O nama

ŠTEFICA JANKOVIĆ, bacc.physioth.

FIZIKALNA TERAPIJA – VAŠA PERSPEKTIVA

Svi znamo koliko je zdravlje i fizička spremnost presudna u našim životima, stoga Vam nudimo pomoć u ostvarivanju boljeg, ugodnijeg i kvalitetnijeg života.

Fizikalna terapija je vrsta tretmana koja će Vam pomoći kada Vam zdravstveni problemi otežavaju svakodnevne aktivnosti. Pomoći će Vam smanjti bol, uspostaviti ili povratiti bolju funkcionalnost i podići nivo energije.

Uz adekvatnu fizioterapeutsku procjenju identificiramo uzrok boli, funkcionalnost mišića i zglobova, da bi procijenili gdje leži ozlijeđena struktura. Što se bolje upoznamo s problemom to ćemo lakše postaviti cilj i brže doći do rezultata.

Cilj nam je individualno pristupiti svakom pacijentu i ozlijedi kroz “hands-on” pristup gdje manualnim tehnika terapije dolazimo do poboljšanja i vračanja funkcionalnosti.

Takodjer, jedni smo od rijetkih koji se bave specijaliziranom terapijom za vrtoglavice i poremečaj ravnoteže.

Koristimo nekoliko postupaka za pozicioniranje i liječenje, uključujući Eplay manevar i Semont, te posebne programe vježbanja za smanjenje ili uklanjanje vrtoglavice, poboljšanje ravnoteže te povečanje razine aktivnosti.

Individualnim pristupom i maksimalnom posvečenošću Vama i Vašem problemu, uz zajednički rad i trud, rezultati neće izostati.

Pružamo usluge fizikalne terapije za širok spektar ozlijeda kao sto su: 

– bolna stanja kralježnice

– vrtoglavice

– ukočenost

– traumatske ozlijede mišića, kostiju, zglobova

– bol u kuku, koljenu, ramenu…

– postoperativan stanja

– preventivni programi

– programi za trudnice

– vježbe spinalne stabilizacije

– vježbe za ravnotežu i balance trening

– korektivni pilates

Kod određenih stanja koristimo i inverzijski stol za dekompresiju kralježnice.

Učinkovito ćemo Vas voditi kroz upravljanje Vašeg problema prema mobolnosti i sreći.

Stoga nemojte čekati da Vas nešto zaboli. Krenite i vježbajte, preduhitrite i pobjedite ozlijedu, jer ZDRAVLJE JE NA VAŠOJ STRANI!!!!

Individualnim pristupom i maksimalnom posvečenošću Vama i Vašem problemu, uz zajednički rad i trud, rezultati neće izostati.