O NAMA

Imate pitanja? Mi imamo odgovore.

Bilo da se oporavljate od ozljede, želite spriječiti mogučnost ponovnog nastanka ozljede, zainteresirani ste za poboljšanje Vašeg sveukupnog fizičkog zdravlja, centar zdravlja Fitera pruža Vam specijalističke liječničke preglede, fizioterapijske tretmane i programe koji su prilagođeni upravo Vašim potrebama. Nudimo cjelovitu fizioterapiju te preventivne programe vježbanja kako bi vratili svoju snagu i funkcionalnost.

Glavni fokus fizioterapije je procijeniti i dijagnosticirati problem, zatim planirati i provoditi programe liječenja koji imaju za cilj vratiti funkciju ili minimizirati disfunkciju nakon bolesti ili ozljede.

TEMELJNE VRIJEDNOSTI

 

NAŠ CILJ

Vaš povratak onome u čemu uživate radeći to bez ograničenja – potpun 100%-i oporavak.

INTEGRITET

Kvaliteta poštenja i snažnih moralnih načela, što vodi povjerenju i nadahnjuje povjerenje.

IZVRSNOST

Neumoljiva potraga za kvalitetom i vodstvom u svemu što radimo.

ODGOVORNOST

Obveza pojedinca ili organizacije je da vodi računa o svojim aktivnostima i da prihvaća odgovornost za njih. Radi ono što bi trebao raditi.

STRAST

Strast je kad u nešto uložite više energije nego što je za to potrebno. To je više od pukog oduševljenja ili uzbuđenja; strast je ambicija koja se materijalizira u akciju kako bi se što više srca, uma, tijela i duše uložilo u nešto što je moguće.

NAŠI LIJEČNICI

Pomažu Vam svojim dugogodišnjim ortopedskim iskustvom i stručnošću definirati zdravstveni problem i odrediti najučinkovitiju terapiju.

FIZIOTERAPEUTI

Pomažu Vam da se odmaknete od Vaše trenutne ozljede kako bi svoje zdravlje, sportske performanse i kondiciju podigli na višu razinu.

VAŠ TRETMAN

U centru zdravlja Fitera bit će prilagođen vašem stanju kako bi poboljšao oporavak i funkcionalnu neovisnost u svakodnevnim aktivnostima.